Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cselekmény,jellemzők

Az epizódok középpontjában rendszerint Tomnak Jerry elfogására irányuló sikertelen kísérletei állnak. Tom a legtöbbször nem is akarja megenni Jerry-t és néhány részben a páros valójában egészen jól kijön egymással, így az ellenségeskedés hátterében valószínűleg csak a hagyományos macska-egér ellentét áll.

 

Az egyes epizódok a bennük megjelenő erőszakról is híresek; ám egy rész sem tartalmaz véres jeleneteket, és ezek a részek is inkább humorosak, mint durvák. Sok epizódban szerepel durva eszköz. Az egyik legklasszikusabb a dinamit .

 

A háttérzene szintén fontos szerepet tölt be a részek alatt, kihangsúlyozza a cselekményt és érzelmeket is kölcsönöz az egyes jeleneteknek. Leggyakoribbak a klasszikus zenei operaművek, és a korabeli jazz.

 

A sorozat nagy részében nincs szöveg, de persze van sok szöveges rész is. Tom és Jerry közötti kommunikáció legtöbbször felordításokból és kacagásokból áll. ( a nevetést gyakran trombita szó helyettesíti)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hol vásárolhat Chocolate Slimet Magyarországon

DrusillaCollins,2018.11.17 18:23

Hogy rohadna meg, aki ilyen alpári módon próbál pénzt kicsikarni a tudatlanokból. Mi a fene van ebben? Az Eco Slim gyártója azzal próbál dicsekedni, hogy a terméke “természetes” összetevőket tartalmaz. Mondjuk ez alap lenne minden táplálékkiegészítőnél, ahogy például a C-vitamin tabletták alapja is sok esetben csipkebogyó, vagy citrusfélék. Kicsit erős azzal büszkélkedni, hogy nem patkánymérget próbálnak az emberrel feletetni. <a href=http://infazavr.org/megvasarolhato-a-recardio-gyogyszertarban-magyarorszagon-termek-teszt-tapasztalatok-ertekelesek-es-velemenyek.php>http://infazavr.org/megvasarolhato-a-recardio-gyogyszertarban-magyarorszagon-termek-teszt-tapasztalatok-ertekelesek-es-velemenyek.php</a> Ez a hatás a vérkeringés normalizálásával érhető el. Ebből kiindulva a gyógyszeres kezelés hatása a magas vérnyomás kialakulásának fő oka felállításán alapul. Vasarlas ReCardio 50% kedvezmennyel *a hivatalos honlapon. Hogyan hat a ReCardio? A termék magas minősége és hatékonysága az összetevő összes összetevő összetett hatásán alapul, ami lehetővé teszi a garantált kívánt eredmény elérését a kapszulák ReCardio használatakor.